Leveringsbeleid

Ons leveringsbeleid wordt uiteengezet om u uit te leggen, de klant, hoe wij de verwerkingsdienst aanbieden op onze website.

1- OFFICIEEL-ESTA.NL is een particuliere, derde partij ESTA-aanvraag gegevensverwerkings agentschap en is niet op enigerlei wijze verbonden met de regering van de Verenigde Staten van Amerika.

2- Geleverde diensten:

  • ESTA Visa Vrijstelling aanvraag gegevensinvoer en verwerking
  • Op dezelfde dag verwerking en status update
  • Reistoestemming bevestiging geleverd per e-mail
  • Updates omtrent informatie over de aanvraag en controle van de status voor 2 jaar vanaf het ontvangst van de ESTA toestemming.
  • 24/7 ESTA klantenservice via e-mail en telefoon

3- OFFICIEEL-ESTA.NL garandeert niet dat de aanvragen zullen worden geaccepteerd, wij verwerken alleen de aanvraaggegevens van de klant en integreren dit in het ESTA CBP systeem.

4- De klant is verantwoordelijk voor het verstrekken van geldig en nauwkeurige informatie voor de aanvraag, OFFICIEEL-ESTA.NL is niet aansprakelijk voor de afgewezen aanvragen als gevolg van de niet geldige of onjuiste informatie verstrekt door de klant.

5- Zodra de aanvraag gegevens worden ingediend, heeft OFFICIEEL-ESTA.NL 24 uur om de aanvraag te verwerken en de klant te voorzien van een status update.  Er worden geen service aanspraken geaccepteerd voor niet geleverd reistoestemming bevestiging documenten vóór 24 uur nadat de informatie wordt ingediend door de klant. De klant heeft het recht om het document op te eisen, indien hij na 24 uur de bevestiging van het document of status update niet heeft ontvangen.

6- Aanvragen kunnen worden opgeschort door CBP om verschillende redenen, in deze gevallen zal een medewerker van de klantenservice contact met u opnemen voor het zoeken van een passende oplossing. Hetzelfde geldt indien de aanvraag wordt afgewezen.

7- De hier geleverde diensten staan in verband met het indienen van aanvragen voor ESTA. De kosten voor verwerking van aanvragen zijn inclusief alle servicekosten (tot aan USD 77), afhankelijk van de locatie van de aanvrager. Wij zijn niet gelieerd aan de overheid of ambassade van de VS. De administratiekosten zijn inclusief USD 21 die door de overheid van de VS in rekening wordt gebracht voor uitgifte van uw ESTA. U kunt direct een aanvraag indienen via https://esta.cbp.dhs.gov/esta/Door het accepteren van onze diensten gaat de klant akkoord om een vergoeding voor de dienst te betalen voor het inbrengen van gegevens en een vergoeding voor de hulp van deze dienst, inclusief een vergoeding van USD 21 die door OFFICIEEL-ESTA.NL namens hem / haar wordt betaald aan de Douane en grensbescherming en de Amerikaanse Overheid voor de vergoeding van het gebruik van het ESTA systeem.

8- De klant geeft een uitdrukkelijke machtiging aan OFFICIEEL-ESTA.NL om zijn/haar aanvraaggegevens te bewerken en namens hem/haar de aanvraag te doen via het CBP ESTA systeem. Op basis van ons privacybeleid en de CBP privacyverklaring op: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/html/privacy.htm

9- Klant verklaart dat hij / zij het recht heeft en wettelijk toegestaan is om te betalen met de verstrekte creditcardof betaalpas. OFFICIEEL-ESTA.NL zal de verstrekte creditcard één totale vergoeding in rekening brengen en is niet verantwoordelijk voor illegaal gebruik van creditcard gegevens verstrekt door de klant.

Zodra onze op dezelfde dag verwerkingsdienst is afgerond met inbegrip van weekends en feestdagen zullen wij het product alleen via e-mail aan u leveren.

Wij raden u ten zeerste aan om ons e-mailadres orders@official-esta.com toe te voegen aan uw witte lijst om er zeker van te zijn dat het niet wordt afgewezen door een overvolle inbox.

PDF-bestanden kunnen worden gelezen door gebruik te maken van Adobe reader, die u gratis kunt downloaden

Als u vragen heeft over ons leveringsbeleid, neem dan contact met ons op via e-mail(support@official-esta.com). Wij zullen u binnen 24 uur beantwoorden.

Onze verwerkingsdienst wordt als geleverd beschouwd, wanneer deze via de e-mail is ingediend. Wij adviseren u een gedrukt exemplaar van uw reistoestemming mee te nemen omdat sommige luchtvaartmaatschappijen misschien een kopie willen zien bij de check-in.