Betaling voor ESTA

Gepubliceerd: Nov 18, 2019, Bewerkt: Nov 18, 2019 | Tags: VWP, ESTA betaling

Inleiding

De betaling voor ESTA moet online worden afgerond binnen zeven dagen nadat de aanvraag is ingediend. Anders zal de aanvraag verlopen en moet er een nieuwe aanvraag worden ingediend. ESTA aanvragen worden niet verwerkt totdat de betaling voor iedere aanvraag gedaan is.

Betalingsmethoden

De betaling voor ESTA kan op verscheidene manieren geschieden. De manieren die momenteel worden geaccepteerd zijn Visa® Debit, Visa® Credit, MasterCard® Debit, MasterCard® Credit, American Express®, Discover®, Diner’s Club, Maestro® of JCB®. De betalingen kunnen uitsluitend online uitgevoerd worden, dus is er geen mogelijkheid om telefonisch of met een cheque of bankoverschrijving te betalen.

Veiligheid van betaling

De betalingen worden verwerkt in overeenstemming met de internationale regelgeving van de standaard betaalkaartensector – Data Security Standard (PCI-DSS) die is vastgesteld door de voornaamste betaalkaartenmaatschappijen voor de bescherming van de persoonlijke gegevens van hun cliënten. Alle informatie die van uw browser naar de website voor betaling wordt verstuurd gaat door middel van een veilige en versleutelde HTTPS verbinding. Op die manier wordt er geen informatie van de kaart opgeslagen door deze website.

Betalingsfouten

ESTA betalingsfouten kunnen optreden om verscheidene redenen zoals een ongeldige kaart of factureringsgegevens, verwerkingsfouten van de bank of de kredietkaartmaatschappij, of de betaling wordt om andere redenen afgewezen. De aanvragers kunnen betalingsproblemen ondervinden door technische fouten in de verwerkingswebsite van ESTA of hun eigen browser, computer of internet provider. Indien u een betalingsfout ontvangt en de gegevens hebt gecheckt die ingevuld zijn in de betalingsvelden op het formulier, probeer dan te betalen met een andere betaalkaart, geld over te boeken naar uw bank of een betaling op uw kredietkaart te zetten. Als dit niet gelukt is kunt u contact opnemen met uw betaalkaartmaatschappij of bank, volgens de gegevens die op de achterkant van de kaart vermeld staan om meer informatie over het probleem te verkrijgen.

Uw ESTA aanvraag bijwerken nadat u betaald heeft

Zodra de betaling voor een ESTA aanvraag achter de rug is, zijn de enige velden die nog bijgewerkt kunnen worden het adres in de V.S. en het e-mail contactadres van de aanvrager. Daarom dienen de aanvragers hun aanvraag grondig te controleren voordat ze tot betaling overgaan. Verder kunnen de velden van het paspoortnummer en het land van uitgifte niet meer veranderd worden als de aanvraag eenmaal ingediend is, zelfs nog voor de betaling. Als een aanvrager fouten maakt met deze velden moet hij of zij een nieuwe aanvraag indienen met het juiste paspoortnummer of het land van uitgifte van het paspoort. De aanvragers moeten deze dingen afwegen voordat zij een ESTA aanvraag actualiseren.

Conclusie

Als u binnen 7 dagen na aanvraag voor de ESTA betaalt kunt u er zeker van zijn dat uw tijd niet verspild zal worden met het invullen van een nieuwe aanvraag. Aangezien aanvragen maximaal 72 uur in beslag nemen voordat ze goedgekeurd zijn, dienen de aanvragers geruime tijd voor hun vertrek naar de Verenigde Staten voor hun aanvraag te zorgen.

Als u in het bezit bent van een paspoort van een land dat in aanmerking komt voor visumvrijstelling en een ESTA wilt aanvragen voor toeristische, zakelijke, medische of doorreis doeleinden, begin dan aan uw aanvraag, of bezoek de FAQ (veel voorkomende vragen) om meer over de ESTA te weten te komen.

Doe een aanvraag voor ESTA

Delen

FacebookTwitterYoutube

Doe een aanvraag voor ESTA

ESTA is een verplichte reisvergunning voor reizigers die voor maximaal 90 dagen via lucht of zee de Verenigde Staten bezoeken voor toerisme, doorreis of zakelijke doeleinden.

Doe een aanvraag voor ESTA